INREDNING
HEMMA

 

SMALL - INREDNINGSINSPIRATION

Står du still hemma? Vill göra om något men vet inte vad eller hur? Eller har du drabbats av en klassisk hemmablindhet? Inget ovanligt och det ordnar vi med detta paket.

Inredningsinspiration är till för just detta. Vi kommer hem till dig och bollar idéer och tittar på nya lösningar. Det kan vara en stil, färgsättning, omplacering av tavlor eller att få ordning på belysningen. Eller kanske helt enkelt komma fram till att soffan ska byta plats och få en ny klädsel.

Vi kommer hem till dig för ett möte och skickar dig sedan en lista med råd och tips.

Pris: 1950 kr ink moms (gäller för ett rum, önskar du att vi tar fler rum så tillkommer 650 kr/h)

 
 

MEDIUM - INREDNINGSHJÄLP

Detta är när du behöver lite mer av oss. Kanske har du inte tid eller möjlighet till att springa runt på stan eller kolla möbler själv. Då skapar vi det åt dig!

Vi kommer hem till dig och bollar idéer och tittar på nya lösningar. Det kan vara en stil, färgsättning, omplacering av tavlor eller få ordning på belysningen. Eller kanske helt enkelt komma fram till att soffan ska byta plats och få en ny klädsel. Vi gör sedan upp en plan med alla idéer och önskemål vi har pratat om tillsammans. Med färgval, eventuella tapeter och en inköpslista på möblering. Allt för att lyfta ditt hem så det blir ett plats där du trivs och får energi.

Offert ges vid förfrågan (första mötet ingår)
Hör av dig så får du veta mer!